•
MENU
•
OFERTA DLA GRUP |
OFERTA WESELNA 1
Menu weselne
Na wejście lampka wina musującego.
Krem z grzybów leśnych z grzanką i parmezanem lub krem z
pomidorów z gongorzolą z groszkiem ptysiowym.
Warkocz z polędwiczki wieprzowej w sosie borowikowym
Roladka ze schabu faszerowana serem feta, natką pietruszki i
warzywami.
Stek z łososia
Ziemniaki puree
Ryż na kolorowo
Insalata mista
Colesław
Letnie warzywa z sosem vinegret
PRZEKĄSKI ZIMNE
Plater mięs pieczystych
Rostbef pieczony na krwisto
Roladka z szynki z twarożkiem smakowym
Galaretki drobiowe
Ryba w galarecie
Roladka z łososia z twarożkiem smakowym
Śledzie w zalewie korzennej
Śledzie w buraczkach i śmietanie
Jajka faszerowane pastami ( szczypiorkowa,serowa,rybna )
Sałatka z owocami morza
Sałatka grecka
Masło, pieczywo
DANIA GORĄCE
Marynowany szaszłyk wieprzowy około godz. 21.00
Flaki lub gulaszowa około godz. 23.00
Szynka pieczona serwowana około godz. 1.00
Barszcz czerwony z kołdunami około godz. 2.30
BUFET SŁODKI
Mieszanka ciast ( sernik, szarlotka, tiramisu, owoce leśne )
Owoce
Napoje zimne - pomarańcz, jabłko, woda nieg. - b/o
Kawa, herbata- b/o
Wódka 0,5 lit.- na parę
Koszt 170 zł za osobę
Poprawiny
Bufet ciepły
•
pieczone pałki z kurczaka
•
żur staropolski
Przekąski zimne
•
plater wędlin
•
ryba w galarecie
•
sałatka grecka
•
śledzie w śmietanie
•
jajka w sosie tatarskim
•
pieczywo, masło
Napoje
•
pomarańcz, jabłko, woda niegazowana
•
kawa, herbata
Koszt 55 zł za osobę
Na życzenie państwa oferujemy beczkę piwa ( 30 lit. Lech ) -
koszt 240 zł.
|